Opdracht

Het beoogde doel omvat de algehele renovatie en uitbreiding van een gedateerde jaren ’70 villa, met een specifieke focus op de achterzijde van het pand. Hier zal een uitgebreide toevoeging plaatsvinden, gekenmerkt door royale raampartijen die zich richten op de uitgestrekte achtertuin. Daro draagt zorg voor zowel de vergunningsaanvraag als het integrale interieurontwerp van deze Brabantse villa. 

Indeling

De ruime glaspartijen zijn georiënteerd aan de tuinzijde, waardoor de volledige woonruimte uitkijkt op de buitenomgeving. Aan de voorzijde van het huis is een defensieve opstelling gecreëerd, wat resulteert in een gesloten karakter. Het ontwerp kenmerkt zich door twee distinctie componenten: het woongedeelte met slaapvertrekken en een centraal gelegen entree die fungeert als het hart van de woning. 

Concept

Het streefbeeld omvat een weelderige uitstraling, doordrenkt met luxe, en een gemoedelijk kleurenpalet dat een kalme sfeer in de gehele woning bevordert. Cruciale elementen in deze opdracht zijn een doordacht verlichtingsplan en op maat gemaakte interieurdetails, beiden essentieel om aan de specifieke wensen van de opdrachtgevers te voldoen.